ÄÄNITTEET


VERKKOKAUPPAAN TÄSTÄ

 

vapahtaja_ystavamme

Vapahtaja, ystävämme

Tämä levy on Cantilenen neljäs. Yksinkertaiset mutta kauniit sovitukset yhdistettynä uskosta kertoviin, puhutteleviin sanoihin sekä kuoron raikkaaseen sointiin saivat aikaan tämän herkän ja rauhoittavan kokonaisuuden. Lauluista voi aistia sydämestä saakka nousevan laulamisen ilon.
”Johda meidät perille taivaan kotirannalle.”


Kappaleet ja ääninäytteet

enkelin_viesti

Enkelin viesti

Unelma Cantilenen joululevystä on elänyt pitkään kuorolaisten ja kuulijoiden mielessä. Levyllä on kuultavana kuorolaisille rakkaiksi tulleita, jokajouluisia helmiä, sekä uusia, tälle levylle sävellettyjä lauluja. Johtaa Merja Lohilahti, urkurina Elisa Pelkonen. Solistina tenori Mikko Salakari. Huilistina Paula Siren.


Kappaleet ja ääninäytteet

Matkalla

Matkalla

Levyn laulut kertovat taivaasta ja taivasmatkasta. Monien tuttujen virsien ja laulujen lisäksi saimme äänittää Cantilenelle tätä levyä varten kirjoitetun ja sävelletyn laulun ”Nyt kaitaa kotitietä vaellan”. Johtaa Merja Lohilahti, urkurina Olli Kinnunen.


Kappaleet ja ääninäytteet

Kiitän elämästä

Kiitän elämästä (loppuunmyyty)

Tämä levy on Cantilenen ensimmäinen. Levyä kuunnellessa voi aistia laulamisen raikkaan riemun sekä syvän kiitollisuuden ja onnen. Johtaa Merja Lohilahti, urkurina Olli Kinnunen. Solistina tällä levyllä tenori Mikko Salakari.


Kappaleet ja ääninäytteet


Levyt kuunneltavissa myös rauhanmusiikki.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *